Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόμας

Μαθηματικός – Ερευνητής

 

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Στις τελευταίες εκλογές (Φθινόπωρο του 2015), οι Έλληνες που ψήφισαν και η ψήφος τους ήταν έγκυρη, αντιστοιχούσαν στο 50% του εκλογικού σώματος!!!.

Από το άλλο 50% του εκλογικού σώματος, το 47% δεν πήγε να ψηφίσει και το 3% πήγε και ψήφισε, αλλά έριξε άκυρο ή λευκό!!!.

Στις εκλογές αυτές (που ψήφισε το 50% του εκλογικού σώματος) τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ πήραν μαζί, το 40% του μισού εκλογικού σώματος, που ψήφισε!!!.

Συνεπώς, εάν κάνουμε αναγωγή σε ολόκληρο το εκλογικό σώμα , το ποσοστό 40% (των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) επί του μισού εκλογικού σώματος, ισοδυναμεί με το 20% επί ολόκληρου του εκλογικού σώματος!!!

Με άλλα λόγια, το Φθινόπωρο του 2015, η Κυβέρνηση : ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν πρώτο-ξεκίνησε τη διακυβέρνηση της χώρας (και η φθορά της ήταν ακόμη μηδενική), ήταν αρεστή στο 20% του εκλογικού σώματος!!!

Σήμερα, μετά τα όσα έχει πράξει η Κυβέρνηση : ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

θα είναι προφανώς αρεστή, σε ποσοστό πολύ μικρότερο από το 20% του εκλογικού σώματος!!!.

Συνεπώς, Φίλοι μου, η Κυβέρνηση σήμερα, που είναι αρεστή σε ένα πολύ-πολύ μικρό ποσοστό (κάτω του 20%) του εκλογικού σώματος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, να φέρει στη Βουλή νόμο, ο οποίος να ψηφίζεται με ισχνή πλειοψηφία και να ξεπουλιέται έτσι το όνομα της Μακεδονίας μας, στους Σκοπιανούς (οι οποίοι ούτε Μακεδόνες είναι, ούτε το πραγματικό τους έδαφος, είναι Μακεδονικό)!!!.

Εάν παρ΄ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ, Παυλόπουλος, εάν διαθέτει ελάχιστη Πατριωτική ευαισθησία πρέπει να μην τον υπογράψει το νόμο και να τον αποπέμψει πίσω στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας το, ανθελληνικό, αντιδημοκρατικό και προδοτικό , για το Έθνος μας!!!

Με όλα αυτά που σας ανέλυσα ,Φίλοι μου Αγαπημένοι, γίνεται

ολοφάνερο ότι :

Ο μόνος δημοκρατικός δρόμος, για την επίλυση του Σκοπιανού ζητήματος, είναι η προσφυγή στον κυρίαρχο λαό ,με ένα γνήσιο Δημοψήφισμα!!!

Στο σημείο αυτο, απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό κ, Τσίπρα, ένα έχω να του πω :

Κύριε Πρωθυπουργέ

Εάν διαθέτετε στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία, εδώ και τώρα προχωρήστε σε Δημοψήφισμα, για τη Μακεδονία μας!!!

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.