Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;

Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής
e-mail: tsokasmath@gmail.com

 
Αγαπητοί μου Φίλοι!

Εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλά χαρίσματα!

Θα αναφερθώ σε μερικά απ’ αυτά

·       Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, τη φιλοξενία των Ελλήνων!

Από την Αρχαιότητα μιλούσαμε, για τον Ξένιο Δία και την Ξενία Αθηνά!

·       Επίσης, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ευφυΐα μας!

Αμέτρητοι Έλληνες Επιστήμονες (και των δύο φύλων) διαπρέπουν στο Εξωτερικό!

Αυτό καταδεικνύεται από το εξής γεγονός:

Πίσω από τα περισσότερα επιστημονικά επιτεύγματα, υπάρχει και το όνομα κάποιου Έλληνα ερευνητή ή κάποιας Ελληνίδας ερευνήτριας!!!

·       Τέλος, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ηρωισμό των Ελλήνων !!!

Ποιος είναι αυτός που δεν υποκλίνεται μπροστά στον ηρωισμό των προγόνων μας, κατά τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821;

Και ποιος είναι αυτός που δεν θαυμάζει τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των στρατιωτών μας και των αξιωματικών μας, κατά το έπος του 1940;   

Φίλοι μου

Εμείς οι Έλληνες μπορεί να έχουμε πολλά χαρίσματα !

Έχουμε όμως και πολλά ελαττώματα ! θα σταθώ σε δυο απ’ αυτά :

·       Στη διχόνοια τη δολερή ! (όπως την αποκαλεί ο Εθνικός μας ποιητής)

Και

·       Στην ευκολοπιστία μας !

Για την ευκολοπιστία του Ελληνικού λαού, ο Διονύσιος Σολωμός με ένα απαράμιλλο και ξεχωριστό τρόπο, έχει πει τα παρακάτω λόγια:

«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε».

Επίσης, την ευκολοπιστία των Ελλήνων ψηφοφόρων, την εκμεταλλεύοντο και την εκμεταλλεύονται έως και σήμερα, όλοι οι πολιτικοί μας, οι οποίοι τάζοντας λαγούς με πετραχείλια, έκαναν και κάνουν καλά τη δουλειά τους!!!

·       Μπορούμε φίλοι μου, να ξεχάσουμε ποτέ ότι:

Ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου με το σύνθημα:

«λεφτά υπάρχουν» κέρδισε με θριαμβευτικό τρόπο το αξίωμα του Πρωθυπουργού;

·       Μπορούμε φίλοι μου, να ξεχάσουμε ποτέ ότι:

Ο κύριος Αντώνης Σαμαράς με τα περιβόητα Ζάπεια του γεύτηκε και αυτός το Πρωθυπουργικό θώκο;

·       Μπορούμε φίλοι μου, να ξεχάσουμε ποτέ ότι:

Ο Κύριος Αλέξης Τσίπρας με τα ασύστολα ψεύδη του και με το κυρίαρχο σύνθημα του:

«θα σχίσω τα μνημόνια», έφερε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, την Αριστερά στην εξουσία;

         Πολύ φοβάμαι Φίλοι μου, ότι ο Ελληνικός λαός στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές (όποτε γίνουν αυτές), έχοντας μόνιμη σύντροφό του, την ευκολοπιστία του και δεχόμενος (όπως πάντα) μια άνευ προηγουμένου, πλύση εγκεφάλου, από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα βρεθεί από την ‘’αριστερή’’ αγκαλιά του κυρίου Τσίπρα, στη νεοφιλελεύθερη αγκαλιά του κυρίου Μητσοτάκη!!!

Και τότε αλλοίμονο !!! και πάλι αλλοίμονο !!! 

Γιατί, ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς και ένθερμους υποστηρικτές του νεοφιλευλεθερισμού, ενός αδίστακτου πολιτικού συστήματος, χωρίς καμία, μα καμία ανθρώπινη ευαισθησία !!!

·       Σας θυμίζω, φίλοι μου, με πόση ευκολία και με πόση γρηγοράδα (στο πι και φι), ο κύριος Μητσοτάκης, ως Υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης, ΑΠΕΛΥΣΕ τις 500 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και τους 3.000 Δημοτικούς υπαλλήλους, καταργώντας όλες τις Δημοτικές αστυνομίες, όλων των Δήμων της χώρας μας!!!

·       Σας θυμίζω φίλοι μου ότι, ο κύριος Μητσοτάκης στη φετινή διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ είπε ούτε μια λέξη, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ‘’ΕΚΑΣ’’ στους χαμηλοσυνταξιούχους (από τον ανάλγητο κύριο Τσίπρα, αφήνοντας τους, έτσι να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, με 10 έως 15 ευρώ ημερησίως !!!

·       Σας θυμίζω φίλοι μου ότι, ο κύριος Μητσοτάκης στη φετινή διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ είπε ούτε μια λέξη, για το εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα, όπου το 60% των εργαζομένων, αμείβεται (με καθαρές αποδοχές) που κυμαίνονται από 10 έως 20 ευρώ ημερησίως !!!

·       Σας θυμίζω φίλοι μου ότι, η κινεζική εταιρεία Cosco, που πρωτοεγκαταστάθηκε στο λιμάνι του Πειραιά επί πρωθυπουργίας του κυρίου Σαμαρά, έχει τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων της, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΛΕΡΑΣ, με μισθούς πείνας!!!  

·       Σας θυμίζω φίλοι μου ότι, ο νεοφιλελευθερισμός που ρέει στις ‘’φλέβες’’ του κυρίου Μητσοτάκη, είναι ο ίδιος με το νεοφιλελευθερισμό που ρέει και στις ‘’φλέβες’’ του κυρίου Σόϊμπλε, της κυρίας Μέρκελ και όλων των διεθνών φίλων τους, που υπηρετούν τη σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Αυτόν το νεοφιλελευθερισμό του κυρίου Σόϊμπλε

Αυτόν το νεοφιλελευθερισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Αυτόν το νεοφιλελευθερισμό της σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ο σημερινός Πρωθυπουργός μας, ο ‘’αριστερός’’ κύριος Τσίπρας:

·       Όταν υπογράφει: ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ, ΕΝΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

·       Όταν, υποτάσσεται στους ανάλγητους – νεοφιλελεύθερους δανειστές μας και φτωχοποιεί ακόμη περισσότερο την Ελληνική Κοινωνία !!!

·       Όταν υποτάσσεται στους ανάλγητους – νεοφιλελεύθερους δανειστές μας και καταργεί το ΕΚΑΣ από την πιο φτωχή τάξη, την τάξη των χαμηλοσυνταξιούχων και τους αφήνει στο έλεος του Θεού με μια πενιχρότατη σύνταξη, των 300 έως 400 ευρώ μηνιαίως!!!

·       Όταν υποτάσσεται στους ανάλγητους – νεοφιλελεύθερους δανειστές μας και εφαρμόζει μια καταστροφική πολιτική:

ü  Που οδηγεί στην πλήρη κατάρρευση της εγχώριας αγοράς

ü  Που οδηγεί στην πλήρη εξαφάνιση των εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη θέση των οποίων θα πάρουν ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ της σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!

ü  Που οδηγεί στην πλήρη εξαφάνιση της Γεωργίας μας και της κτηνοτροφίας μας, προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών Γεωργικών και κτηνοτροφικών οργανισμών !!!

·       Όταν υποτάσσεται στους ανάλγητους – νεοφιλελεύθερους δανειστές μας και εφαρμόζει ανθελληνική πολιτική:

ü  Όπου εκατοντάδες χιλιάδες κατοικίες συμπατριωτών μας, θα περιέλθουν στη κατοχή ξένων funds!!

ü  Όπου εκατοντάδες χιλιάδες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις θα αγοραστούν από ξένα επιχειρηματικά τράστ, αντί πινακίου φακής !!! (Δηλαδή πλήρης αφελληνισμός των Ελληνικών Επιχειρήσεων).

ü  Όπου η μεγάλη ακίνητη Δημόσια Περιουσία και Δημόσιες επιχειρήσεις (ΔΕΚΟ), μέσω ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ που ίδρυσε ο ‘’αριστερός’’ κύριος Τσίπρας, θα δοθούν προς ‘’αξιοποίηση’’ για 99 ολόκληρα χρόνια, με του εργαζόμενους σ’ αυτές τις επενδυτικές μονάδες να δουλεύουν κάτω από αποικιακές συνθήκες, αλλά Cosco !!!

·       Όπου ο αμύθητος υπόγειος πλούτος μας και οι τεράστιες ποσότητες των Υδρογονανθράκων μας (των τρισεκατομμυρίων ευρώ), μέσω ΤΟΥ ΥΠΕΡ- ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, που ίδρυσε ο ‘’αριστερός’’ κύριος Τσίπρας θα περιέλθουν στα χέρια ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ, με το Ελληνικό δημόσιο να εισπράττει ψίχουλα!!!

Φίλοι μου, καλοί και αγαπημένοι !

Ο ‘’αριστερός’’ πρωθυπουργός μας, κύριος Αλέξης Τσίπρας, που με τόση ευλάβεια ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ του κυρίου Σόϊμπλε και των διεθνών φίλων του  (όπως παραπάνω σας ανέπτυξα) με άλλη τόση ευλάβεια ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!

Αυτή λοιπόν Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ κ.λ.π.) που όχημα της είναι Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ,  έχει βάλει στόχο να εξαφανίσει ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ και στη θέση τους, να δημιουργήσει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ όπου: «λαοί – φυλές – γλώσσες» να είναι όλοι μαζί αναμεμειγμένοι σαν ένα ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ, χωρίς θρησκεία, πολιτισμό, ιστορία, για να  είναι εύκολο διαχειρίσιμο, από τη μελλοντική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!

Το έναυσμα δε, για τη δημιουργία μιας τέτοιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έδωσε πρόσφατα με το πλέον επίσημο τρόπο, ο σημερινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κύριος Ομπάμα, με ομιλία του στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, από την έδρα του ΟΗΕ !!!

Φίλοι μου

Η ταπεινότητα μου, πιστεύει ακράδαντα ότι:

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σ’ αυτό το σατανικό σχέδιο της, όπου ‘’φιλοδοξεί’’ να μετατρέψει την ανθρωπότητα Σ’ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ, επέλεξε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, για να διαπιστώσει κατά πόσον το σχέδιο της, θα έχει θετική εξέλιξη!!!

Επέλεξε δε την Ελλάδα μας, ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, για τους εξής λόγους:

1.   Γιατί η Ελλάδα μας, είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ!!!

2.   Γιατί η Ελλάδα μας, έχει ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, που είναι μια θεϊκή γλώσσα, που είναι γλώσσα ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ !!!

3.   Γιατί η Ελλάδα μας, έχει τον αρχαιότερο και πλουσιότερο πολιτισμό !!!

4.   Γιατί η Ελλάδα μας, είναι μια ευλογημένη και πλουσιοτάτη χώρα, με αμύθητο επίγειο και υπόγειο  πλούτο!!!

Για να στεφθεί δε με επιτυχία το πείραμα που εφαρμόζει στην Ελλάδα, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έθεσε τρείς στόχους:

Να αλώσει την Ελλάδα μας:

α) Οικονομικά

β) Πνευματικά

γ) Δημογραφικά

Ι)  Για την Οικονομική άλωση της Ελλάδας, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δούλεψε πολλές – πολλές δεκαετίες στη χώρα μας, με μεθοδικό τρόπο και κατόπιν σχεδίου:

·       Διέφθειρε Ελληνικές Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης

·       Εξαγόρασε Κυβερνητικούς Αξιωματούχους

·       Δημιούργησε (Πάντα κατόπιν σχεδίου), ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ (το οποίο είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο)

·       Επίσης Δημιούργησε (πάντα με τη συνεργασία και την ανοχή φαύλων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων) ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!

Έτσι, την άνοιξη του 2010, μας έβαλε σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΥΨΟ, φορτώνοντας στις πλάτες μας, μέχρι τώρα, τρία απάνθρωπα μνημόνια και τοποθετώντας ως επικεφαλής, της επίβλεψης και της εκτέλεσης αυτών των μνημονίων, το ανάλγητο, νεοφιλελεύθερο οικονομικό γεράκι, που ακούει στο όνομα: ΣΟΪΜΠΛΕ, ο οποίος Σόϊμπλε, από την απερίγραπτη ΛΕΗΛΑΣΙΑ της χώρας μας, θα πάρει τη μερίδα του λέοντος, για την ιδιαίτερη του, πατρίδα!

ΙΙ) Για την πνευματική άλωση της Ελλάδας Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια να εφαρμόζει με τρόπο μεθοδικό και αθόρυβο μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων μας, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ για τους Έλληνες, που λέγει:

«Τους Έλληνες μπορεί να τους νικήσεις ΜΟΝΟ, εάν τους αφαιρέσεις: ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!»

Φίλοι μου

Η αποκορύφωση της εφαρμογής ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, πραγματοποιήθηκε στη δεκαετία του 1990 και τη δεκαετία του 2000, όταν τη διακυβέρνηση της χώρας μας, την είχαν οι ενσυγχρονιστές του κυρίου Κώστα Σημίτη και στη συνέχεια, οι συντηρητικοί του κυρίου Κώστα Καραμανλή!!!  

Πιο συγκεκριμένα:  

Στο χρονικό διάστημα από το 1996 έως το 2006, η Ελληνική παιδεία ΑΛΩΘΗΚΕ Κυριολεκτικά από τη Σιωνιστική – Μασονική Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Τη μαύρη αυτή δεκαετία 1996 – 2006 στο χώρο της παιδείας μας, έγιναν πράγματα, φοβερά και τρομερά!!!           

Όλες τις θέσεις κλειδιά, μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στο κέντρο συγγραφής σχολικών εγχειριδίων και στα υπόλοιπα σημαντικά πόστα της Εκπαίδευσης ΤΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ, άθεοι, μασόνοι, Νεοταξίτες, επίορκοι εκπαιδευτικοί, που έχουν δώσει όρκον υποταγής και υποτέλειας, στα μεγάλα αφεντικά, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Στην πνευματοκτόνο δεκαετία 1996-2006 οι επίορκοι Νεοταξίτες εκπαιδευτικοί, δούλευαν ασταμάτητα μέρα νύχτα, για να συγγράψουν τα πλέον επαίσχυντα, τα πλέον αντιχριστιανικά και ανθελληνικά σχολικά εγχειρίδια, τα οποία τα προόριζαν για τις πιο ευαίσθητες ηλικίες, όπως είναι αυτές των μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου!!!

Αυτό το εγκληματικό συγγραφικό έργο τους, οι εφιάλτες εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας, το ολοκλήρωσαν στα μέσα του 2006.

Και το Σεπτέμβρη του 2006, το μαύρο αυτό Σεπτέμβρη της Παιδείας μας, με τις ευλογίες.... της τότε Υπουργού Παιδείας Κας Μαριέττας Γιαννάκου (η οποία με Υπουργική εγκύκλιο, απαγόρευσε το μυστήριο της εξομολόγησης στα Σχολεία), ΤΑ ΑΘΕΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ανθολόγια και ΤΑ ΑΘΕΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ βιβλία της γλώσσας, ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ (τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο), αντικαθιστώντας τα παλαιά ΕΝΘΕΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ, και τα παλαιά ΕΝΘΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, όπου τις σελίδες τους, τις κοσμούσαν αξιόλογα λογοτεχνικά κείμενα και υπέροχα ποιήματα.

Αυτό λοιπόν το ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στις αίθουσες διδασκαλίας, έφερε πολλά δεινά στην Ορθόδοξη χώρα μας.

·       Έφερε ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στα σχολεία μας !!!

·       Έφερε ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κύριο Τσίπρα !!!

·       Έφερε ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κύριο Φίλη!!! Που μας προκαλεί ασύστολα, με τις αντιχριστιανικές και ανθελληνικές δηλώσεις του, τις αντιχριστιανικές ενέργειες του και τις Εθνομηδενιστικές ιδιοληψίες του: 

Έτσι, στα Ορθόδοξα Ελληνόπουλα από τη μια μεριά, επιβάλλει να διδάσκονται ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑ, παραβιάζοντας ωμά το άρθρο 16 παράγραφος 2, του Συντάγματος, το οποίο με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, λέει τα εξής:

«Μια από τις βασικές φροντίδες της πολιτείας είναι: Η ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης στην Ελληνική Νεολαία».

Όμως, από την άλλη μεριά, ο Εθνομηδενιστής Κύριος Φίλης, στα Μουσουλμανόπαιδα της Θράκης μας, που έχουν και αυτά την Ελληνική υπηκοότητα, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

Δηλαδή, τους μουσουλμάνους μαθητές της Θράκης, που έχουν την Ελληνική υπηκοότητα, ΔΕΝ τους υποχρεώνει να διδάσκονται και άλλες θρησκείες!!!

Ως εκ τούτου, Φίλοι μου, μας προκύπτει η παρακάτω Φίλια Επινόηση !!!!

«Ορθόδοξοι μαθητές με Ελληνική υπηκοότητα, θα διδάσκονται ΟΛΕΣ τις θρησκείες!!!

Μουσουλμάνοι μαθητές με Ελληνική υπηκοότητα, θα διδάσκονται ΜΟΝΟ το Ισλάμ!!!»

Αυτή όμως, η Φίλια Επινόηση του Υπουργού Παιδείας, αποδεικνύει περίτρανα την επαίσχυντη ρατσιστική συμπεριφορά του, προς τους Ορθόδοξους μαθητές, τους οποίους θεωρεί πολίτες βήτα κατηγορίας σε σχέση με τους μουσουλμάνους μαθητές που έχουν την Ελληνική υπηκοότητα.

Χωρίς λοιπόν ίχνος ντροπής, ο κύριος Φίλης, με της Φίλια επινόηση του, απευθυνόμενος προς τους μαθητές του λέει: Εσείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι μαθητές θα διδάσκεται ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑ, δηλαδή ΜΙΑ ‘’ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ’’ όπως πολύ εύστοχα την αποκαλεί ο εξαίρετος μητροπολίτης Πειραιώς Κ.Κ. Σεραφείμ!!!

Ενώ, εσείς οι Έλληνες μουσουλμάνοι μαθητές, θα διδάσκεται ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ!!!

Με αυτό τον τρόπο, ο Υπουργός Παιδείας Κος Φίλης ΔΕΝ παραβιάζει μόνο το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος (όπως παραπάνω σας ανέφερα) αλλά παραβιάζει και το άρθρο του Συντάγματος, που μιλάει ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, όπου όλοι οι Έλληνες Πολίτες είναι ΙΣΟΙ απέναντι στους νόμους!!!

Σας ερωτώ όμως, Φίλοι μου!

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι μαθητές είναι ΙΣΟΙ με τους Έλληνες Μουσουλμάνους μαθητές, απέναντι στη Φίλια επινόηση;

Είμαι βέβαιος ότι στο ερώτημα μου, αυτό ΟΛΟΙ ΣΑΣ, θα δώσετε, την ίδια απάντηση: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ!!!

Φίλοι μου, καλοί και αγαπημένοι!

·       Ως Ελλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, δηλώνω δημόσια ότι:

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, που στο πιο ευαίσθητο Υπουργείο, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ηγείται ένας ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ που όλες οι πράξεις του δείχνουν, ότι μισεί θανάσιμα ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!

·       Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, δηλώνω δημόσια ότι:

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΕΙΡΗ ΘΛΙΨΗ, που τα ηνία της Ευλογημένης και ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, τα κατέχει Ο ΑΘΕΟΣ Κύριος Τσίπρας, ο οποίος κινείται στο ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ και έχει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ιδιοσυχνότητα, με εκείνη του κυρίου Φίλη!!!

·       Ως Ελλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, δηλώνω με το πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο ότι:

ΠΟΛΥ ΟΨΙΜΑ, Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριος Μητσοτάκης, ΕΝΕΔΥΘΗ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ του ‘’καλού’’ Χριστιανού, όταν στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ΠΑΙΔΕΙΑ, την 28-9-2016, προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να υπερασπισθεί τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο, στο μάθημα ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!!!

       Ως Ελλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, αισθάνομαι την ανάγκη, απ’ αυτό το βήμα αυτού του Ελεύθερου Διαδικτυακού χώρου, να απευθύνω προς τον Αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα παρακάτω ερωτήματα:

Ερώτημα 1ο

Κύριε Μητσοτάκη, εσείς ένας τόσο ‘’καλός’’ Χριστιανός , ως βουλευτής της Ν.Δ. γιατί υπερψηφίσατε ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ που ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ την παρά φύση ασέλγεια και τη θεωρεί φυσιολογική;

Με αυτή τη ψήφο σας, τι διδάσκετε στις νεότερες γενιές; Να απολαμβάνουν τον Έρωτα τους, όπως και να είναι αυτός;

Ερώτημα 2ο

Κύριε Μητσοτάκη, εσείς ένας τόσο ‘’καλός’’ Χριστιανός , ως Αρχηγός πλέον της Ν.Δ., γιατί επιβάλλατε ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ προς τους βουλευτές σας και υπερ- ψηφίσατε, το νόμο για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό, όταν την ίδια στιγμή οι Τούρκοι με προκλητικό τρόπο, τον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στη Κωνσταντινούπολη, το μετέτρεπαν σε τζαμί;

 Ερώτημα 3ο

Κύριε Μητσοτάκη, εσείς ένας τόσο ‘’καλός’’ Χριστιανός , ως Αρχηγός πλέον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν ο Πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, με τρόπο ανερυθρίαστο και αδιάντροπο ξεστόμισε τη φράση: «Το μάθημα των θρησκευτικών ΔΕΝ μπορεί να έχει ομολογιακό χαρακτήρα» γιατί όταν το διαδεχθήκατε στο Βήμα ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΤΕ γι’ αυτή την αντισυνταγματική του θέση; Γιατί ΔΕΝ είπατε λέξη για το ομολογιακό χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών; Γιατί δεν επικαλεστήκατε το άρθρο 16 παράγραφος 2; Που ρητά και κατηγορηματικά μας λέγει ότι: «Μία από τις βασικές φροντίδες της πολιτείας είναι: Η ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης στην Ελληνική νεολαία!!!». Η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης στη νεολαία μας, που γίνεται με τη βοήθεια του μαθήματος των θρησκευτικών, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ εκ μέρους των μαθητών μας, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ;

Συνεπώς, κύριε Μητσοτάκη, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ με το άρθρο 16 παράγραφος 2, ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του μαθήματος των θρησκευτικών; Γιατί τότε εσείς ένας τόσο ‘’καλός’’ Χριστιανός ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ένα τόσο σημαντικό θέμα; 

Ερώτημα 4ο

Κύριε Μητσοτάκη, εσείς ένας τόσο ‘’καλός’’ Χριστιανός , όταν διεκδικούσατε την Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή σας που δώσατε στο Ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και στο Δημοσιογράφο κύριο Πρωτοσάλτε, γιατί δηλώσατε ότι είστε υπέρ του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας;

Δεν γνωρίζετε, κύριε Μητσοτάκη, αιώνες τώρα, ότι το Ελληνικό Κράτος και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, συνδέονται μεταξύ τους, με ένα ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ;

Πως λοιπόν θα έλθετε εσείς ο ‘’καλός’’ Χριστιανός και θα ΚΟΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ, ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας;

Αγαπητοί, μου Φίλοι!

Την πολιτική ευφυΐα τόσο του κυρίου Τσίπρα όσο και του κυρίου Μητσοτάκη (παρά τα όσα τους καταμαρτυρώ) δεν την αμφισβητώ!!!

Αυτή λοιπόν, η πολιτική τους ευφυΐα, τους δίνει τη δυνατότητα, να αντιλαμβάνονται πλήρως, ότι οι οικονομικοί κατακτητές μας και οι θανάσιμοι εχθροί της Ορθοδοξίας μας, με τα δόλια σχέδιά τους, μέσω των μνημονίων:

·       ΠΑΝΕ να ρημάξουν τη Χώρα μας !

·       ΠΑΝΕ να εξαφανίσουν το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας!

·       ΠΑΝΕ να μετατρέψουν την Ελλάδα μας, σε μια πολυπολιτισμική Αποικία, δουλείας και σκλαβιάς!

·       ΠΑΝΕ να μετατρέψουν την Ελλάδα μας, σε μια απέραντη Οικονομική ζώνη!

Παρά το γεγονός ότι, όλα αυτά ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που γίνονται σε βάρος της χώρας μας, οι δυο πολιτικοί άνδρες, τα αντιλαμβάνονται πλήρως, εν τούτοις όμως, συνεχίζουν να συνεργάζονται με αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους μας!!!

Ως εκ τούτου Φίλοι μου!

Ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Μητσοτάκης, μέσα στη συνείδησή μου έχουν καταγραφεί, ως ένα πολιτικό δίδυμο, που είναι πολιτικά επικίνδυνο, για την ευλογημένη και Ορθόδοξη χώρα μας!!!

Αυτό το πολιτικό δίδυμο, Φίλοι μου, δεν έχει καμία σχέση με ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Αλλά και όλοι οι άλλοι πολιτικοί Αρχηγοί είναι κατώτεροι των περιστάσεων, γιατί δεν έχουν και αυτοί μέσα τους, ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

Συνεπώς και αυτοί είναι ανίκανοι να μας απελευθερώσουν, από τα δεσμά της Οικονομικής σκλαβιάς και να διασώσουν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, από την πλήρη εξαφάνισή του!!!

Γι’ αυτό Φίλοι μου, Αγαπημένοι!

Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός:

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που η πολιτική του, να είναι ΙΔΙΑ με την πολιτική, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, Ιωάννη Καποδίστρια!!!

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα μιλάει προς τον Ελληνικό λαό με ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα μας βγάλει ΕΞΩ απ’ αυτήν ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, που της λείπει: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα μας βγάλει ΕΞΩ απ’ αυτήν ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, που βρίσκεται πάνω ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, της Νέας Τάξης Πραγμάτων !!!

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα μας βγάλει ΕΞΩ απ’ αυτήν ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, της αμαρτίας και των πάσης φύσεως σεξουαλικών παρεκτροπών !!!

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ  να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα μας βγάλει ΕΞΩ από το ευρώ, που θα μας επιστρέψει στο ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, που θα μας επιστρέψει ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, η οποία ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!! (Λεπτομέρειες στο άρθρο μου: ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, που υπάρχει στο διαδίκτυο)

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα μας στρέψει προς ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ του Ορθοδόξου ηγέτη Βλαδίμηρου Πούτιν με τον οποίο να συνάψουμε πάσης φύσεως σχέσεις: Οικονομικές, Γεωπολιτικές, Πολιτιστικές και κ.λ.π.

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ  να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που θα καταγγείλει όλα τα μνημόνια και όλες τις δανειακές συμβάσεις (λεπτομέρειες στο άρθρο μου: ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ)

·       ΝΟΣΤΑΛΓΩ  να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που να θεσπίσει το ασυμβίβαστο μεταξύ του Υπουργού και του Βουλευτή!!!

·         ΝΟΣΤΑΛΓΩ  να έλθει στην εξουσία, ένα ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ να είναι εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες, πλημμυρισμένες από βαθειά πίστη προς ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ και προερχόμενες τόσο από τον Ελλαδικό μας χώρο, όσο και απ’ όλα τα πλάτη και μήκη της Γης, όπου υπάρχουν Έλληνες της διασποράς!!!

Τέλος, δεν σας κρύβω Φίλοι μου, ότι:

 ΝΟΣΤΑΛΓΩ  σε μια τέτοια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, μέλη της, να είναι και οι παρακάτω εξέχουσες προσωπικότητες, που έχουν Ρωμαίικη Καρδιά:

1.   Ο κύριος Λυγερός Νίκος: Καθηγητής Γεωστρατηγικής

2.   Ο κύριος Νατσιός Δημήτρης: Δάσκαλος – Θεολόγος

3.   Ο κύριος Φράγκος Φραγκούλης: Στρατηγός ε.α.

4.   Ο κύριος Φώσκολος Αντώνης: Ομότιμος Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης

5.   Η κυρία Μαντούβαλου Μαρία: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

Φίλοι μου

Θα μου πείτε ότι, όλες αυτές οι νοσταλγίες μου, δεν είναι παρά νοσταλγίες ενός σύγχρονου Δον Κιχώτη, αφού η πραγματοποίηση τους, είναι σχεδόν αδύνατη!

Όμως η ταπεινότητά μου, πιστεύει το εντελώς αντίθετο !!!

Όλα είναι κατορθωτά και πραγματοποιήσιμα, αρκεί να υπάρχει ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ !!!

Έχοντας βαθειά πίστη ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, εμπνεόμενα, φωτιζόμεθα και με απλό τρόπο δίνουμε λύσεις, που πολλές φορές ξεπερνούν και αυτές της προσδοκίες μας!!!

Έτσι λοιπόν, εγώ ο ελαχιστότατος καθηγητής των Μαθηματικών, που έχω μηδενική σοφία, μπροστά στην άπειρη σοφία ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, αλλά που πιστεύω ακράδαντα στη βοήθεια Του και στη φώτιση Του εμπνεύστηκα ένα σχέδιο με τίτλο:

’ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ’’ , το οποίο σχέδιο, εάν εφαρμοστεί και εκτελεστεί με επιτυχία, είμαι βέβαιος ότι θα βάλει στο πολιτικό περιθώριο τόσο τους κυρίου Τσίπρα και Μητσοτάκη, όσο και άλλους πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων, της σημερινής Βουλής.

Αυτό το σχέδιο, σας το παρουσιάζω με μεγάλη χαρά, το θέτω σε δημόσιο διάλογο και αποζητώ τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας!!!

Αγαπητοί μου φίλοι     

Ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ πρέπει συνεχώς να επαναλαμβάνει, το ίδιο εκλογικό λάθος!

Να πηγαίνει δηλαδή, από τη ΣΚΥΛΑ στη ΧΑΡΥΒΔΗ!

Στην εξαετία των μνημονίων, είδαμε ότι:

·       Ο Ελληνικός λαός, αφού τσουρουφλίστηκε με τον κύριο Παπανδρέου, έτρεξε στην αγκαλιά του κυρίου Σαμαρά!!!

·       Στη συνέχεια, αφού κάηκε με τον κύριο Σαμαρά, πήγε στην αγκαλιά του κυρίου Τσίπρα!!!

·       Τώρα, που έχει ζεματιστεί με τον κύριο Τσίπρα, είναι έτοιμος να πέσει στην αγκαλιά του κυρίου Μητσοτάκη!!!

Επίσης, Φίλοι μου, ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού (που δεν είναι κομματικά οργανωμένο) κάνει ένα άλλο σημαντικό εκλογικό λάθος:

Απέχει από τις βουλευτικές εκλογές με το αιτιολογικό ότι ΔΕΝ πιστεύει σε κανένα κόμμα της Βουλής και ζει μόνο με την ελπίδα ότι, εάν η αποχή ξεπεράσει το 50% του Εκλογικού σώματος, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ!!!

Το τελευταίο όμως ΔΕΝ ισχύει!!!

Διότι, τα κόμματα της εξουσίας, έχουν φτιάξει ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ στα μέτρα τους, έτσι ώστε ΠΟΥΘΕΝΑ να μην αναφέρεται ΑΚΥΡΩΣΗ των βουλευτικών εκλογών, όσο μεγάλη και αν είναι η αποχή!!! 

 Οπότε, τα δυο μεγάλα κόμματα που διεκδικούν συνήθως την εξουσία, απηλλαγμένα από το άγχος ΑΚΥΡΩΣΗΣ των βουλευτικών εκλογών, λόγω μεγάλης αποχής, επιδιώκουν Η ΑΠΟΧΗ να είναι όσο το δυνατό πιο μεγάλη, ώστε ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, στη συντριπτική του πλειοψηφία, θα αποτελείται από φανατικούς ψηφοφόρους της δικής τους, εκλογικής πελατείας, παρά από ψηφοφόρους των άλλων ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

Οι ψηφοφόροι δε, που δεν ανήκουν στη στενή εκλογική πελατεία των δυο μεγάλων κομμάτων, αποφασίζουν πιο εύκολα να απέχουν από τις βουλευτικές εκλογές και ο λόγος είναι ο εξής:

Δεν έχουν καμία πληροφορία και ενημέρωση για τα κόμματα που είναι εκτός Βουλής, αφού γι’ αυτό φροντίζουν τα συστημικά Μ.Μ.Ε., που ελέγχονται πλήρως από το πολιτικό – οικονομικό κατεστημένο!

Έτσι λοιπόν οι Έλληνες ψηφοφόροι, ανημέρωτοι παντελώς για τα κόμματα που είναι εκτός Βουλής και συγχρόνως απογοητευμένοι απ’ όλα τα κόμματα που είναι εντός Βουλής, πέφτουν εύκολα στην παγίδα της αποχής, μη γνωρίζοντες ότι με την αποχή τους, εξυπηρετούν εκλογικά, τα δύο μεγάλα κόμματα, αφού ο εκλογικός νόμος είναι ραμμένος στα μέτρα τους (όπως παραπάνω σας ανέπτυξα).

Θα ενθυμείστε, φίλοι μου, ότι στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές, Η ΑΠΟΧΗ έφθασε στο πολύ υψηλό ποσοστό του 47% του εκλογικού σώματος!!!

Όμως απ’ αυτή τη μεγάλη αποχή, ΔΕΝ ευνοήθηκαν τα μικρότερα κόμματα!

Αντίθετα μάλιστα μεταξύ των δυο μονομάχων: Τσίπρα – Μεϊμαράκη, ο κύριος Τσίπρας (παρά το γεγονός ότι μας έφερε ένα Αποικιοκρατικό μνημόνιο) κέρδισε τις εκλογές, παίρνοντας το 36% των ψήφων (απ’ αυτούς που πήγαν να ψηφίσουν), γιατί είπε ξανά ασύστολα ψεύδη, οπότε πέτυχε ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ της εκλογικής του βάσης, από εκείνης της Νέας Δημοκρατίας !!!

Φίλοι μου, καλοί και Αγαπημένοι!

·       Με όλα αυτά τα εκλογικά τερτίπια, που ο νόθος εκλογικός νόμος, τα επιτρέπει

·       Με όλες τις σκοτεινές εκλογικές μηχανοραφίες

·       Με όλα τα αναρίθμητα ψεύδη των πολιτικών μας

·       Και τον πάντα ευκολόπιστο λαό μας, δεκαετίες τώρα: Ζουν και βασιλεύουν επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι είναι δουλικά υποταγμένοι στα ντόπια και ξένα κεφάλαια στα ντόπια και ξένα κέντρα και στις κάθε λογής λέσχες, τύπου: Μπίλντεμπεργκ!!!

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα αναμετρηθούν (για την εξουσία) οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Ένας από τους δυο (το πιθανότερο, ο κύριος Μητσοτάκης), θα είναι ο νέος Πρωθυπουργός!

Όμως, Φίλοι μου, όπως παραπάνω σας εξήγησα, οι δυο αυτοί πολιτικοί άνδρες, είναι πολιτικά επικίνδυνοι, για τον τόπο μας!!!

         Για να θέσουμε λοιπόν αυτό το πολιτικό δίδυμο, το οποίο είναι πολιτικά επικίνδυνο για τη χώρα μας, ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ:

·       Πρέπει να κάνουμε κάτι ρηξικέλευθο, κάτι καινοτόμο, κάτι πολύ προχωρημένο!!!

·       Πρέπει να μην αφήσουμε, η επόμενη εκλογική αναμέτρηση να διεξαχθεί με τους ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, που βολεύουν τους δυο μονομάχους: ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

·       Πρέπει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, να επιλέξουμε ένα ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που έχουμε πέσει θύματα των απάνθρωπων μνημονίων, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που πονάμε ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, να ‘’μπούμε μέσα’’ σ’ αυτό ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ, να το σπρώξουμε με ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ώστε να αναπτύξει πολύ μεγάλη ‘’εκλογική ταχύτητα’’ να παρασύρει αυτούς τους δυο μονομάχους, να τους προσπεράσει και να τερματίσει ΠΡΩΤΟ στο τέρμα της εκλογικής κούρσας!!!

Όμως, για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το ρηξικέλευθο εγχείρημα μας, έχει τεράστια σημασία, ποιος θα είναι Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ, που θα επιλέξουμε!!!

Η ταπεινότητά μου, Φίλοι μου, με ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ και ΟΔΗΓΟΥΣ:

·       Τη βαθειά πίστη προς ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ

·       Την αγάπη ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (μέχρι αυτοθυσίας)

·       Την έγνοια προς τους συνανθρώπους μας

Και ενεργώντας πάντα, με ανιδιοτέλεια και ανυστεροβουλία, σας προτείνει: 

Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ, που θα επιλέξουμε να είναι: ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (που η πολιτική του να είναι ΙΔΙΑ με την πολιτική, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Ιωάννη Καποδίστρια) και το οποίο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, να πραγματοποιήσει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΜΟΥ, που παραπάνω, σας ανέφερα!!!

Αγαπητοί μου Φίλοι

Για τη δημιουργία ενός τέτοιου ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, είχα απευθυνθεί το Μάιο του 2016 με εκτενή ανοιχτή επιστολή μου, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΠΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ !

Τους παρακαλούσα να προχωρήσουν τάχιστα, στην υλοποίηση αυτού του Ελπιδοφόρου και φιλόδοξου εγχειρήματος, γιατί το Έθνος μας, βιώνει τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του!!!

Η απάντηση που πήρα από αρκετούς ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ήταν η εξής:

«Δεν δυνάμεθα να προβούμε σε τοιαύτας ενεργείας, καθ’ ότι κωλυόμεθα από τους ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ».

Σεβόμενος και αποδεχόμενος την απάντηση αυτή των Ιεραρχών μας, ως ειλικρινή και αληθινή, δεν πτοήθηκα και δεν απογοητεύθηκα , γιατί όπως σας είπα και παραπάνω:

Όλα  είναι κατορθωτά και πραγματοποιήσιμα,, αρκεί να υπάρχει ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!!

Έτσι λοιπόν, Φίλοι μου, είμαι ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, για να σας αποκαλύψω ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, το οποίο θα το χρησιμοποιήσουμε ως ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, για να πετύχουμε τους παρακάτω στόχους:

·       Να εκπορθήσουμε τα πολιτικά κάστρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. και να βάλλουμε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους κυρίου Τσίπρα και Μητσοτάκη!

·        Να απαλλαγούμε από τα απάνθρωπα μνημόνια και να ανακτήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!

·       Να επαναφέρουμε τους Έλληνες πολίτες και ΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ σε μια αξιοπρεπή διαβίωση, αναπροσαρμόζοντας τους μισθούς και τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009, έχοντας ως μόνο πολύτιμο εργαλείο, ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ το οποίο στα 2 με 3 πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας του, δεν θα το έχουμε διαθέσιμο στις Διεθνείς αγορές για να ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!!

·       Να επανέλθουμε σε μια ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, καταργώντας και ακυρώνοντας ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΠΑΙΔΕΙΑ του κυρίου Φίλη

·       Να μετατρέψουμε την Ελλάδα μας, σ’ ένα απέραντο εργοτάξιο εκτελώντας ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ (αυτοκινητόδρομους, σχολεία, Νοσοκομεία κ.λ.π.) με εργαλείο πάντα ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, για να βρουν άμεσα δουλειά, τα εκατομμύρια των ανέργων συμπολιτών μας!!!

·       Να προχωρήσουμε σε μια διακυβέρνηση της χώρας μας, σύμφωνα με ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Ιωάννη Καποδίστρια!!!

Αγαπητοί μου φίλοι

Αυτό το γνήσιο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, αυτή η πολιτική παράταξη, συνεχιστών του Ιωάννη Καποδίστρια:

·       Είναι σήμερα εκτός Βουλής

·       Ιδρύθηκε το 2008 από ένα φλογερό πρωτοπρεσβύτερο μαζί με όλα τα πνευματικά του παιδιά!!!

·       Δεν είναι γνωστό στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, αφού τα Μ.Μ.Ε. δεν του έχουν δώσει ΠΟΤΕ ‘’ΒΗΜΑ’’ (όπως το ίδιο κάνουν, για τα άλλα μικρά κόμματα)

·       Τα Μ.Μ.Ε. δεν μεταδίδουν και δεν αναπαράγουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ και το θεσπέσιο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, διότι αυτό ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ στο πολιτικό – Οικονομικό κατεστημένο!!!

·       Από το 2008 έως το 2015, αυτό ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, έχει λάβει μέρος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (πλην μιας) έχοντας όμως πενιχρές εκλογικές επιδόσεις, λόγω της μη αναγνωρισιμότητας του και της άγνοιας του προγράμματος του από τη μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων ψηφοφόρων !!! 

·       Αυτό το ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, αυτή Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ του Ιωάννη Καποδίστρια, ικανοποιεί φίλοι μου, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΜΟΥ, που παραπάνω σας εκμυστηρεύτηκα!!!

·       ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ αυτού του ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ την έχουν συγχρόνως, τρεις σπουδαίοι επιστήμονες, σαν να είναι ΕΝΑΣ

Φίλοι μου, καλοί και Αγαπημένοι

Αυτό το γνήσιο κίνημα της Ρωμιοσύνης, αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ του Ιωάννη Καποδίστρια, που εκφράζει:

·       ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΜΑΙΪΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ

·       ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ

·       ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΕΣ ΜΟΥ

Αυτό το γνήσιο κίνημα της Ρωμιοσύνης, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ να το χρησιμοποιήσουμε ως ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, κατά των πολιτικών κάστρων των Κυρίων: ΤΣΙΠΡΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έχει την επίσημη ονομασία:

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»

Ιδρυτικά μέλη του κινήματος ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ είναι:

·       Ο φλογερός πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης

·       Και ΟΛΑ τα πνευματικά του παιδιά !

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ του κινήματος ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ συγκατοικούν οι εξαίρετοι επιστήμονες (με υψηλό Χριστιανικό φρόνημα και ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ)

1.   Βολουδάκης Μανώλης

2.   Ηλιάδης Μιχάλης

3.   Καμάμης Κομνηνός

 

Φίλοι μου

Αυτό ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ σας προτείνω, να χρησιμοποιήσουμε ως ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές για να εκδιώξουμε τους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ πολιτικούς άνδρες: Τσίπρα και Μητσοτάκη από το Ελληνικό πολιτικό στερέωμα!!!

Έτσι μόνο φίλοι μου, με αυτό ΤΟ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΥ ΚΡΙΟΥ, θα μπορέσουμε ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Εάν στις  προσεχείς βουλευτικές εκλογές ακολουθήσουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ, με ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ και ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ τερτίπια, ο λαός θα είναι ξανά ηττημένος, αφού στην Εξουσία θα είναι το πιθανότερο, ο Νεοφιλελεύθερος κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος από κεκτημένη Νεοφιλελεύθερη ταχύτητα, πιθανόν να δώσει προς ιδιωτικοποίηση ‘’για αξιοποίηση ...99 χρόνων’’ αυτό το ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑ ΜΑΣ:

ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!

Γι’ αυτό λοιπόν φίλοι μου

·       ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

·       ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

·       ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, που σήμερα ξενιτεύεται!

·       ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, που ζουν και βιώνουν ένα εργασιακό μεσαίωνα

·       ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ και ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ ΜΑΣ, που τους πετσοκόβουν συνεχώς, ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ συντάξεις τους

·       ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ επιχειρηματίες που κατά εκατοντάδες χιλιάδες, οδηγούνται σε λουκέτο

·       ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που απείχαν από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές

 

ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΜΕ

ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

ΕΜΠΡΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’

ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ !!!

 

 

 

 

Υ.Γ.

Αγαπητοί μου Φίλοι!

Είναι γεγονός ότι το κίνημα Ρωμιοσύνης: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ δεν είναι γνωστό ανά το Πανελλήνιο.

Οπότε πολλοί από εσάς, ευλόγως μπορεί να διερωτηθείτε:

·       Ποιο είναι αυτό το κίνημα: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’;

·       Ποια είναι τα στελέχη του;

·       Είναι ικανά τα στελέχη του, να κυβερνήσουν αυτό τον ταλαιπωρημένο τόπο, σε τόσο δύσκολες στιγμές;

·       Μήπως ‘’πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι;’’

Στα εύλογα αυτά ερωτήματα σας, σας απαντώ με ειλικρίνεια και τιμιότητα:

ü  Και σε μένα δεν είναι γνωστά τα στελέχη του κινήματος ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’, ούτε και η ηγεσία του κινήματος.

ü  Ούτε καν μέλος του κινήματος ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ υπήρξα.

ü  Ούτε σκοπεύω από ΕΔΩ και στο εξής να γίνω μέλος της πολιτικής παράταξης: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ (εξάλλου από τότε που ενηλικιώθηκα και μέχρι σήμερα ΔΕΝ υπήρξα μέλος κανενός πολιτικού σχηματισμού)

ü  Επίσης φίλοι μου, επουδενί θα δεχθώ να αναλάβω κάποιο κυβερνητικό αξίωμα, στην περίπτωση που η ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ έλθει στην εξουσία, γιατί στην αντίθετη περίπτωση, θα θεωρηθεί ότι εξαργύρωσα το σχέδιο μου: ‘’ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ’’ με μια θέση, ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ!!!

Ως προς δε, την εμπιστοσύνη μου προς το κίνημα ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ και εάν θεωρώ ΙΚΑΝΟ το κίνημα, να κυβερνήσει τη χώρα, έχω να δηλώσω τα εξής:

Από τη στιγμή που όλα τα στελέχη του κινήματος: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ έχουν ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ είμαι βέβαιος ότι θα έχουν:

·       Άριστο Χριστιανικό φρόνημα!

·       Άριστη παιδεία, δημοκρατική ευαισθησία και γενικά θα έχουν, ό,τι χαρακτηρίζει ένα γνήσιο Ορθόδοξο Χριστιανό!

·       Επίσης θα έχουν και φόβο Θεού, οπότε εάν με το καλό έλθουν στην εξουσία και για παράδειγμα πέσουν επάνω σε μια τεράστια ποσότητα ‘’μελιού’’ είμαι σίγουρος ότι θα το προσπεράσουν και ούτε καν θα το οσφριστούν!

Τέλος ως προς το εάν θεωρώ ΙΚΑΝΟ το κίνημα: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ να κυβερνήσει αυτήν την ευλογημένη χώρα με τα τόσα προβλήματα της, έχω Φίλοι μου, να σας πω τα εξής:

Από τη στιγμή που το κίνημα ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ έλθει στην εξουσία, θα θεσπίσει ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ μεταξύ του Υπουργού και του Βουλευτή!!!

Οπότε ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ της κυβέρνησης θα είναι ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, με άριστες γνώσεις στο αντικείμενό τους !!!

Για παράδειγμα, Φίλοι μου:

Ο Κύριος Νίκος Λυγερός, ο ικανότατος αυτός επιστήμονας, ο σπουδαίος αυτός καθηγητής Γεωστρατηγικής, δεν θα μπορούσε να διευθύνει με επιτυχία το Υπουργείο Εξωτερικών ή το Υπουργείο Ενέργειας;

Ο Κύριος Φράγκος Φραγκούλης, ο ικανότατος αυτός στρατηγός με την τόση πληθωρική προσωπικότητα του και με άριστες γνώσεις στα Ελληνοτουρκικά δεν θα ήταν ένας άριστος Υπουργός Άμυνας;

Τελικά Αγαπημένοι μου Φίλοι!

Πιστεύω ακράδαντα ότι, η Κυβέρνηση του κινήματος ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ που ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, θα είναι διακεκριμένες εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ, σε σχέση με αυτές τις κυβερνήσεις που τα μέλη της ήσαν και είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, οι οποίοι τόσα πολλά δεινά έχουν προκαλέσει σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο μας !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.